Varför har 9 000+ företag
och offentliga verksamheter
anlitat oss?

Vi på Nischad Utbildning har de senaste 7 åren utbildat mängder av företag och offentliga verksamheter i hur de ska konvertera bättre, d.v.s. skapa fler köp till lägre marknadsföringskostnad. Eller få fler att ta till sig informationen eller förändra sitt beteende. Mätbar framgång i sociala medier och på webbplatsen kort och gott.

Vi har tagit fram en egen pedagogik, anpassad för en stressig verklighet. Våra utbildningar är uppbyggda likt en 3-stegsraket:

  1. Innan kurstillfället, får de som behöver, extra hjälp med ett förberedande kursmaterial. Live-utbildningen blir så mycket bättre om lägstanivån på deltagarnas förkunskaper är högre. Snabbt och effektivt.
  2. Samtliga kurser spelas in, så att du i lugn och ro kan repetera eller använda videon som ett facit.
  3. Du lämnas inte vind för våg efter kursen. Under 12 månader kan du ställa frågor i vår mycket uppskattade Alumni-grupp på Facebook.

Denna unika modell gör att våra kursdeltagare verkligen lyckas öka försäljningen eller informationsspridandet.

Våra kurser är dessutom helt fria från obegripliga buzzwords. Det är konkret, lättfattligt, fullt logiskt och fokuserar bara på det som ger resultat. Du lär dig helt enkelt vilka digitala och emotionella knappar som kan tryckas på, och blir en bättre säljare av budskap oavsett situation och medium.

Kontakta oss

Fredrik Sunmo, VD och medgrundare

fredrik@nischadeutbildningar.com · 08-24 62 00
Beteendevetare med en stark entreprenörsådra och en förkärlek till en relationsdrivande försäljning. Fem år som VD på ett bolag i Asien gav honom minst 25 års erfarenhet och en kärlek till stark mat.

Rickard Eriksson, kursledare och medgrundare

rickard@nischadutbildning.se
Rickard har jobbat kommersiellt med sociala medier i 27 år. Ja, han grundade t.o.m. det första sociala mediet, LunarStorm. Han nördar lätt iväg och har byggt våra fiffiga analysrobotar. Men allra helst äter han kräftor.

Anna Carlsson, kurskoordinator

anna@nischadutbildning.se
Anna är pedagog i grunden och en uppmärksam, hjälpsam och klok person. På fritiden ägnar hon sig åt att ordmärka grammatik och att sitta i lotusställning i närmaste tempel. Hon är dessutom snudd på kompis med Bono i U2.

Några av våra kursdeltagare