2 halvdagar online:

Annonsering på
Facebook & Instagram

NYTT I KURSEN: ChatGPT och andra AI-verktyg

En kurs för dig som vill öka konverteringen · Denna handgripliga onlineutbildning, finurligt uppdelad på två halvdagar, kommer ge dig de kunskaper du behöver för att direkt kunna börja annonsera på Facebook och Instagram - på en vinstgivande nivå.

Filteralgoritmerna har gjort det väldigt svårt att nå ut gratis, så för att nå ut behöver du annonsera. Du har säkert boostat ett och annat inlägg, men känner antagligen att det inte riktigt är värt det, eller att du inte riktigt förstår hur och varför. Du kanske t.o.m. är en ganska van annonsör, men vill sänka konverteringskostnaderna ännu mer.

Gör man fel på Facebook och Instagram så kan det lätt bli precis lika dyrt som när man annonserar i papperstidningen. Så vill vi inte ha det, ptja förutom möjligen herr Zuckerberg.

Fokus på konvertering · Efter dessa halvdagar kommer du direkt kunna använda annonsverktygen till att nå ut med dina nischade budskap till en smart utvald målgrupp så kostnadseffektivt som möjligt.

Är detta en kurs för mig?

Kursinnehåll

Kursledaren Rickard Eriksson

Rickard har 25 års erfarenhet av att jobba kommersiellt med sociala medier och tillika traditionell PR, med hundratals mediaframträdanden och talargig i bakfickan. Rickard grundade bland annat världens första sociala medium LunarStorm som då hade 75 anställda i Varberg, Stockholm och London. Och omsatte ca 100 MSEK. Han sålde och lämnade sin skapelse helt när det låg på topp 2006.
       Något som ständigt är väldigt uppskattat är att han alltid väver in sina egna praktiska erfarenheter från LunarStorm och sina andra entreprenörsresor, vilket ger en tyngd till varje argument, fast totalt prestigelöst à la go gubbe från västkusten. Han har inte bara gjort det mesta, han har rattat både strategi och hållit i de flesta detaljerna. Generalistens fågelperspektiv och specialistens the devil is in the details.

Slappna av

För att få ut max av denna utbildning rekommenderar vi att deltagarna inte tar anteckningar under kursen, utan i stället koncentrerar sig på mental närvaro.

Videorepris · Vi spelar in alla sessioner och kapitelindelar dem för att du i efterhand enkelt skall kunna gå tillbaka och förstå detaljer, hitta rätt knappar och fylla rätt i fält. Självklart får du även presentationen, lathundar, tips och tricks och allt annat material vi går igenom under dessa dagar.

Alumni-gruppen

I kursen ingår även 12 månaders fortsatt experthjälp, i vår Alumni-grupp på Facebook. En riktigt bra utbildning behöver även en fantastisk efterföljande support.

Tentamen

Få ett kvitto på dina kunskaper, i priset ingår ett skriftligt test. Klarar du detta föräras du med ett digitalt, delningsbart diplom. Mål i stort är att dessa frågor skall leda till eftertanke och en bättre förståelse kring hela kursen, inte att kugga någon. Om du misslyckas får du ytterligare hjälp att klara provet, självklart kostnadsfritt.

Boka din plats


Några av våra kursdeltagare

Kurs i Ads Manager

Online-utbildning i annonsering på Facebook och Instagram

Kurs för e-handlare

Bli annonseringsexpert på Facebook och Instagram

Diplomerad kurs i annonsering på Facebook och Instagram

Retargeting

Facebook Kundlista

Facebook Pixel

Facebook-annonsering

Öka försäljningen på Facebook och Instagram

Facebook-shopping

Instagram Shopping

Instagram-annonsering

Anpassade målgrupper