Nischad Alumni: ”Digital närvaro viktigare än någonsin” · Sofie Broomé på Tourism in Skåne

De flesta företag vet att det är viktigt med sociala medier men många tycker det är svårt.
- När vi frågade de skånska företagen inom besöksnäringen vad de ville bli bättre på var ett starkt önskemål att lära sig mer om digital närvaro. Nischad Utbildning vann vår upphandling som utbildningsföretag och vår utvärdering visar att kursdeltagarna har varit otroligt nöjda, berättar Sofie Broomé, projektledare på Tourism in Skåne.

Syftet med det treåriga projektet ”The Gastrolution of Skåne” är att utveckla skånska mat- och dryckesevenemang, för att locka fler utländska besökare. Tourism in Skåne driver projektet, i samverkan med LRF Skåne, Region Skåne och Event in Skåne.


Sofie Broomé, projektledare
- Vid det första tillfället höll Nischad Utbildning ett webinar om sociala medier för ett 80-tal besöksnäringsföretag som arbetar med mat och dryck här i Skåne. Rickard Eriksson, som höll i kursen, är otroligt kompetent och inger ett stort förtroende. Han vet verkligen vad han pratar om. Kursen är väldigt konkret och tydlig med stort fokus på konvertering. Ett tag var jag orolig att det handlade för mycket om försäljning, men man får inte glömma att deltagarna trots allt driver affärsmässiga verksamheter. Kanske är det just det fokuset som gör att det blir så bra och matnyttigt, menar Sofie.

”Den bästa kurs inom sociala medier de någonsin gått.”

Efter det första kurstillfället gjordes en utvärdering bland deltagarna och feedbacken var enormt positiv.
- Det var verkligen uppskattat, många tyckte det var den bästa kurs inom sociala medier de någonsin gått.

Nischad Utbildning har även arrangerat en workshop på plats för Skåne-företagen i projektet, med ett ännu mer djupgående fokus på sociala medier.

- Sedan så har företagen möjlighet att anlita Nischad Utbildning för personlig coaching vid tre tillfällen där man kan få skräddarsydd rådgivning för just sin verksamhet. Det är verkligen ett toppenfint erbjudande!

Förhoppningen just nu att få se de nya kunskaperna implementeras ute hos företagen.
- Det är så spännande att följa. Det känns som att många har fått upp ögonen kring vikten av att verkligen satsa på sociala medier!

Text: Christine Björklund  ·  Foto: Miriam Preis

Om artikelserien Nischad Alumni

I vår artikelserie Nischad Alumni berättar våra kursdeltagare och kunder om deras upplevelser och handgripliga resultat efter att ha genomgått våra utbildningar. Våra kurser fokuserar helt och hållet på konvertering, att företag och offentliga verksamheter ska kunna nå ut och knyta ihop säcken till minsta möjliga kostnad. Oavsett om de säljer produkter eller tjänster, oavsett om de riktar sig till privatpersoner eller andra företag, och oavsett om de vill sälja något eller få människor att ta till sig deras information.

Samtliga kursdeltagare får även tillgång till kapitelindelade videorepriser av kurserna, så att de i lugn och ro kan gå tillbaka och se vilken knapp som klickades på. Dessutom får de löpande stöd i vår Alumni-grupp på Facebook. Vi lämnar inte dig som kursdeltagare vind för våg, vi vill se att du får resultat!

Hittills har 9 000 företag och offentliga verksamheter gett oss förtroendet. Välkommen in i gänget!

Kika gärna på vårt kursutbud nedan:

3 timmar online:

NYHET: AI på jobbet

Denna kurs är designad för alla som klickar i rutan "Jag är inte en robot". Om du använder en dator i ditt dagliga arbete, oavsett bransch eller yrkesroll, så är detta en ovanligt nödvändig utbildning.
  • Videorepris
  • Support
Läs mer »

2 halvdagar online:

Annonsera på Facebook & Instagram

Vår storsäljare. Lär dig Ads Manager på djupet och hur du värmer upp kunder gradvis.
  • Videorepris
  • Tentamen
  • Diplom
  • Support
Läs mer »

2 halvdagar online:

Marknadsföring på LinkedIn

Skapa affärer på LinkedIn, med din personliga profil, ditt företags sida samt genom annonsering.
  • Support
Läs mer »

Några av våra kursdeltagare

Instagram-annonsering

Instagram Shopping

Bli annonseringsexpert på Facebook och Instagram

Anpassade målgrupper

Öka försäljningen på Facebook och Instagram

Online-utbildning i annonsering på Facebook och Instagram

Retargeting

Facebook Pixel

Facebook-annonsering

Kurs i Ads Manager

Kurs för e-handlare

Facebook Kundlista

Facebook-shopping

Diplomerad kurs i annonsering på Facebook och Instagram