Nischad Alumni: ”Nu kan vi ta försäljningen till nästa nivå” · Mickey Grundström på Enterprise Magazine

Som redaktionschef på contentbyrån Enterprise Magazine är Mickey Grundström väl medveten om vikten av att hålla sig ajour med det senaste inom digital marknadsföring.
- Jag har nu gått två kurser via Nischad Utbildning och är jättenöjd. Det märks redan stor skillnad på hur vi kommunicerar och jag applicerar ständigt mina nya kunskaper. Jag är dessutom övertygad om att det kommer ge resultat i våra försäljningssiffror, säger han.

Enterprise Magazine hjälper årligen runt 500 kunder med att skapa engagerande innehåll och erbjuder även företagen att nå rätt målgrupp via sociala medier.
- Som redaktionschef är jag med i alla led i processen och har ett övergripande ansvar för redaktionen och styrande av produktionen. För mig är det viktigt att förstå helheten och hur allt hänger ihop. Digital marknadsföring är verkligen ett stort intresse som jag har förmånen att få arbeta med, säger Mickey Grundström.

Den första kursen som han valde att gå via Nischad utbildning var ”Annonsering på Facebook & Instagram”.
- Det var en oerhört intressant och givande kurs. Kursledaren Rickard Eriksson har en enormt bra förståelse kring hur man kan ta sig förbi Facebooks filteralgoritmer och bjöd på många smarta knep som gör att man inte kastar pengarna i sjön. Den stora utmaningen är ju ofta att man har en begränsad budget och samtidigt vill man nå en specifik målgrupp och dessutom gärna få interaktion. Rickard visade enkelt hur man navigerar och gav konkreta exempel.

Inte längre lika läskigt


Mickey Grundström, redaktionschef
I Mickeys arbete läggs en hel del tid i Google Analytics för att analysera e-magasinets data. Exempelvis kikar han på hur många som besökt hemsidan och vad de har för beteende.
- Efter ha gått Nischad Utbildnings kurs i Google Analytics känner jag mig betydligt mer bekväm i verktyget. Det är ju ganska lätt att bli avskräckt när man loggar in där men Darren Potter, vår kursledare, lärde oss verkligen hur man plockar russinen ur kakan och fokuserar på de bitar som ger resultat. När man sedan hittar kopplingen till sin egen verksamhet så är det ett riktigt roligt verktyg! Vi har lyckats plocka fram värdefull data som har fått oss att tänka annorlunda i vissa frågor, säger han.

”Jag är jättenöjd och funderar på att gå fler kurser.”

Mickey tycker att upplägget på Nischad Utbildnings kurser är varit väldigt bra och givande.
- Perfekt med halvdagskurser och att man hela tiden kunde ställa frågor digitalt. Kursledarna gav verkligen sin tid och sitt engagemang och man fick hjälp att reda ut sina funderingar. Jag har även använt mig av Nischad Utbildnings support-grupp på Facebook i efterhand när jag dykt på olika frågeställningar, och jag har alltid fått snabba och bra svar. Jag är jättenöjd och funderar på att gå fler kurser via Nischad Utbildning så småningom.

Text: Christine Björklund  ·  Foto: Linda Himsel

Om artikelserien Nischad Alumni

I vår artikelserie Nischad Alumni berättar våra kursdeltagare och kunder om deras upplevelser och handgripliga resultat efter att ha genomgått våra utbildningar. Våra kurser fokuserar helt och hållet på konvertering, att företag och offentliga verksamheter ska kunna nå ut och knyta ihop säcken till minsta möjliga kostnad. Oavsett om de säljer produkter eller tjänster, oavsett om de riktar sig till privatpersoner eller andra företag, och oavsett om de vill sälja något eller få människor att ta till sig deras information.

Samtliga kursdeltagare får även tillgång till kapitelindelade videorepriser av kurserna, så att de i lugn och ro kan gå tillbaka och se vilken knapp som klickades på. Dessutom får de löpande stöd i vår Alumni-grupp på Facebook. Vi lämnar inte dig som kursdeltagare vind för våg, vi vill se att du får resultat!

Hittills har 9 000+ företag och offentliga verksamheter gett oss förtroendet. Välkommen in i gänget!

Kika gärna på vårt kursutbud nedan:

3 timmar online:

NYHET: AI på jobbet

Denna kurs är designad för alla som klickar i rutan "Jag är inte en robot". Om du använder en dator i ditt dagliga arbete, oavsett bransch eller yrkesroll, så är detta en ovanligt nödvändig utbildning.
  • Videorepris
  • Support
Läs mer »

2 halvdagar online:

Annonsera på Facebook & Instagram

Vår storsäljare. Lär dig Ads Manager på djupet och hur du värmer upp kunder gradvis.
  • Videorepris
  • Tentamen
  • Diplom
  • Support
Läs mer »

2 halvdagar online:

Marknadsföring på LinkedIn

Skapa affärer på LinkedIn, med din personliga profil, ditt företags sida samt genom annonsering.
  • Support
Läs mer »

Några av våra kursdeltagare

Retargeting

Anpassade målgrupper

Diplomerad kurs i annonsering på Facebook och Instagram

Instagram Shopping

Facebook Kundlista

Facebook-shopping

Facebook Pixel

Kurs i Ads Manager

Kurs för e-handlare

Öka försäljningen på Facebook och Instagram

Online-utbildning i annonsering på Facebook och Instagram

Bli annonseringsexpert på Facebook och Instagram

Facebook-annonsering

Instagram-annonsering